loader image

Glazen Schuifwand Offerte

Selecteer de gewenste werkhoogte van de glazen schuifwand. Werkhoogte is de totale hoogte van de glazen schuifwand. Het wordt gemeten vanaf de fundering tot aan het hoogste punt (meestal de onderkant van de goot). Bij de werkhoogte houden we rekening met een marge van -10 mm en +20 mm.
Glasopvang (ook wel u-profielen tegen de staanders genoemd) wordt gebruikt om de glazen schuifwand goed af te sluiten aan de staanders of de muur. Ook voorkomt de glasopvang eventuele beschadigingen op de glazen deuren. Het aanschaffen van de glasopvang wordt ten zeerste geadviseerd. Het wordt geleverd als een set van 2 profielen.
De tochtborstels worden gebruikt om de ruimte tussen de overlappingen van de glazen schuifdeuren af te dichten. Hierdoor blijft wind, regen en ongedierte buiten je overkapping.
Met meenemers trek je alle schuifdeuren met slechts één deurgreep. Ideaal voor extra gebruiksgemak en comfort.
Hiermee vergrendel je gemakkelijk de glazen schuifwandsysteem. (let op , dit dien je samen met de meenemers te bestellen)
Voor het plaatsen van een glazen schuifwand is het van belang dat de grond waarop de deuren geplaatst worden gefundeerd is en waterpas ligt. Wij adviseren hiervoor funderingsbalken te plaatsen indien het tegelwerk van uw terras niet verwijderd kan worden. De hoogte van de funderingsbalk is 50 mm. Houdt hier rekening mee bij het selecteren van de werkhoogte van de glazen schuifwand mits u een funderingsbalk gaat gebruiken als fundering.