loader image

PROJECT VLIERHOEF

MEER PROJECTEN

OVER ONS

Master Veranda levert al meer dan 10 jaar hoogwaardige aluminium veranda’s. Ons team hanteert een professionele en persoonlijke werkwijze gedurende het gehele proces van de aankoop van uw veranda; van het kenbaar maken van uw wensen tot het afleveren van uw droomveranda. Ons team beschikt over expertise op alle vlakken en begeleid u tijdens het aankoopproces. Ook na de aflevering van uw veranda vinden wij het belangrijk om dit persoonlijk contact met u te behouden.  

Master Veranda biedt een groot aanbod aan mogelijkheden om uw veranda te personaliseren. Zo kunt u kiezen uit markiezen, zonneschermen, geïsoleerde aluminium zijwanden of schuifdeuren.

ONZE VERANDA’S

“Wij streven naar perfectie, dit betekent voor ons dat wij luisteren en handelen naar de wensen en eisen van de klant. Zo is ons vaste veranda model volledig aan te passen; kleuren, afmetingen en uitrusting.” 

Ogun Yenigun – eigenaar Master Veranda 

2 JAAR
GARANTIE

Master Veranda levert na aanschaf van een veranda twee jaar garantie op montage en reparatie. Bij elke vorm van gebreken aan uw veranda kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

BETALING
ACHTERAF

Master Veranda stelt op basis van uw wensen en eisen een gepaste prijsopgave op. Na de levering van uw veranda wordt er een factuur verstuurd. Bovendien bieden wij ook de optie om in termijnen te betalen. 

VERANDA
OP MAAT

Ons veranda model is volledig te personaliseren naar uw wens! Samen met onze experts stellen wij uw droomveranda samen. Ons aanbod breidt in de toekomst uit met nog veel meer modellen om uit te kiezen.